Vánoční jarmark 2013

13. prosince 2013

Vánoce, Vánoce přicházejí, je tady čas koled, betlémů, dárků, stromečků, jarmarků. I v naší škole je už vánoční nálada, všichni žáci se společně těší na vánoční prázdniny, které už jsou za dveřmi.
Ve čtvrtek 12. 12. jsme uspořádali v prostorách školy vánoční jarmark. Na této už tradiční akci, si mohli rodiče, děti, všichni přátelé školy nakoupit vánoční dárky, které žáci společně s pedagogy vyráběli v hodinách výtvarné výchovy nebo v pracovních činnostech i ve školní družině. Zejména menším dětem pomohli rodiče i prarodiče. Napekli voňavé perníčky, cukroví, vyrobili nejrůznější ozdoby. Na slavnostně vyzdobených stolech nabízeli mladší i ti starší prodejci výrobky z keramické dílny, přáníčka, stojánky na ubrousky, svícny či vánoční prostírání. Návštěvníci měli opravdu z čeho vybírat. Nechyběl živý betlém i divadelní představení. Během jarmarku děti společně s kamarády MŠ Lechowiczova vypustily balónky s tajnými přáníčky Ježíškovi. Malé občerstvení a dobroty na grilu byly také moc dobré.

Všem děkujeme za organizaci a pomoc při přípravě jarmarku a přejeme klidné prožití svátků vánočních a mnoho zdraví a úspěchů v novém roce. Fotky zde.

                                                                                                                                                                              Mgr. Marcela Popalová
Přehled starších článků | Autor: Mgr. Marcela Poipalová | Počet přečtení: 1156x


Partneři naší školy


 

Další informace

Partneři naší základní školy Gen. Píky

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

Základní škola Ostrava
Gen. Piky 13A
příspěvková organizace
Ostrava, 702 00

IČ:     709 339 28
DIČ : CZ 709 339 28
IZO:   102 508 119
Tel.:   596 612 102
Fax:   596 637 257
ID datové schránky: 6vqmqrp

sekretariat@zsgepiky.cz
www.zsgepiky.cz
 

Další informace